NATURAL & GLOWING TAN

MOVING TO COPENHAGEN ??!

Sunnies // Prada  

Hey guys,

Hvis i har fulgt med på mine seneste Instagram stories, så har i nok kunnet gætte, at jeg har valgt at skulle forlade skønne Aalborg og flytte til København. Say what???! Det er en beslutning, som jeg har taget på baggrund af, at jeg er blevet optaget på jurastudiet på Københavns Universitet! Jeg havde egentligt søgt Jura på Aalborg Universitet som min første prioritet, og var helt sikker på, at jeg ville blive optaget i Aalborg og ikke på København Universitet, da adgangskvotienten sidste år lå langt højere i København end i Aalborg. Men i år endte adgangskvotienten for jura på Aalborg Universitet og Københavns Universitet med at være den SAMME på 9,7! Hvem havde troet det?

Det hele var planlagt. Mine forældre købte den fedeste, bedste, smukkeste lejlighed til mig i Aalborg. Jeg skulle læse jura på Aalborg Universitet (hvor min mor iøvrigt arbejder, så selv transporten var der styr på). Jeg var faldet perfekt til i mit nye hjem og glædede mig til, at jeg skulle bo her de næste mange år. Lige indtil at alt ændrede sig og det viste sig ikke at være helt så planlagt alligevel. Jeg var blevet optaget på jurastudiet på Københavns Universitet og stod pludselig med et par vildt skuffede forældre, en stor beslutning der skulle tages og sandsynligvis et farvel til mit højt elskede nye hjem. Hvad fanden skulle jeg gøre – forlade alt for en studieplads i København? Eller blive her men risikere mit drømmestudie? De første mange dage var et fuldkomment emotionelt kaos for mig. Jeg var jo lykkelig og vildt stolt over, at jeg var blevet tilbudt en studieplads på Jura i København men samtidig betød det, at jeg ville skulle forlade alt og alle jeg har omkring mig. Alle jeg spurgte til råds havde forskellige meninger, og det gjorde det bestemt ikke nemmere for mig. For at være helt ærlig, så var jeg vildt bange for at tage den forkerte beslutning, og det er jeg selvfølgelig stadig, men jeg kunne simpelthen ikke sige nej til studiepladsen i København. Tingene bliver aldrig helt som man har planlagt det, og det kan jeg vidst godt bekræfte efterhånden. Men man må tage de muligheder man får, og jeg er sikker på, at jeg nok også skal falde godt til og blive glad for at bo i København. Jeg er som person heldigvis meget åben, selvstændig og god til at møde nye mennesker, og det er helt sikkert en fordel for mig i denne situation. Desværre er priserne i København lidt nogle andre end dem i Aalborg, og derfor må jeg, i første omgang, bytte min lækre 2-værelses lejlighed i Aalborg ud med et mindre værelse i København.

Jeg glæder mig dog helt vildt til at starte et nyt kapitel i København, møde en masse nye mennesker og opleve en masse nyt! Allerede i morgen er jeg flyttet ud af lejligheden i Aalborg og på vej til min nye by! Og nu på mandag starter introugen på mit nye studie – det bliver så spændende!

Har i nogensinde stået i en lignende situation? Hvad har jeres erfaringer været? ♥

// Amalie Wedde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NATURAL & GLOWING TAN