STRONG & HEALTHY HAIR

NATURAL & GLOWING TAN

Annonce for TANCARE

efc876cd-7c6e-450e-9652-371f80021d0f

Hey guys!

I dag skal det handle om at holde sig lækker brun hele året rundt – uden at skade sin hud!
Det kan virke lidt umuligt i Danmarks kolde klima og jeg har efterhånden selv prøvet de fleste muligheder for at få lidt farve, men hverken solarium, selvbruner eller spraytan har nogensinde gjort mig helt tilfreds. Solarium har jeg altid været meget varsom med, og har derfor ikke altid opnået det resultat som jeg ønskede, og de forskellige selvbrunere og spraytans har stortset altid set forfærdelige ud på min hud efter blot en uge. Dertil kommer også, at jeg har haft svært ved, at finde en selvbruner, som hverken klistrer, dufter kraftigt, virker orange eller smitter af på tøjet!

Heldigvis har jeg de sidste to måneder haft muligheden for at afprøve produktet TANCARE, som er et kosttilskud, der har til hensigt at få det optimale ud af sin egen hud, uanset om man tager sol eller ej. Produktet indeholder beta-katoten, som anvendes til at opnå og opretholde en flot og gylden hudfarve, og samtidig kobber, som kroppen behøves i små mængder og som er vigtigt for produktionen af melanin – stoffet som gør os brune. Produktet har dokumenteret virkning og kan desuden også bruges til at give en ekstra effekt når man soler sig om sommeren.

image3

Da jeg først startede med at indtage én TANCARE kapsel om dagen, var jeg lidt usikker på, hvorvidt man egentligt ville kunne se en forskel og et resultat, men efter 2 måneder har jeg faktisk allerede opnået en tydelig – men naturlig – flot glød. Jeg så faktisk allerede så småt resultater efter 1,5 måned, hvor min hud havde en lidt mere varm glød end hvad der ellers er tilfældet.

TIP!
Det kan sommetider være svært at huske at indtage kapslen, men når jeg går i seng om aftenen har jeg altid en flaske vand og et glas stående på mit natbord, og da jeg synes, at TANCARE produktet i sig selv ser lækkert ud, så har jeg også dem placeret fremme på mit natbord. Om morgenen er det derfor intet problem for mig at huske at tage én kapsel i pakken!

Det er helt sikkert et produkt som jeg vil anbefale til andre, især dem, som heller ikke har de bedste erfaringer med selvbruner og spraytan, og som ikke ønsker at skade sin hud. Hvis du har lyst til at prøve TANCARE, kan du finde det lige her. Det koster lige nu 199 kr for en pakke (normalprisen ligger på 349,-) og er for mig helt sikkert er alle pengene værd <3

// Amalie Wedde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRONG & HEALTHY HAIR