MY SUMMER PLANS / HUNKEMÖLLER

STRONG & HEALTHY HAIR

Annonce for HAIRCARE

image1

Hey guys!

Jeg ved at mange af jer læsere interesserer jer for jeres hår og hvordan man får det til at se godt og sundt ud. Jeg har altid selv haft langt hår, men det kræver meget pleje og gode produkter. Jeg bruger desuden ofte glattejern og krøllejern og derfor kan det være ekstra svært at holde det sundt uden at skulle gå til frisøren hver måned. De sidste tre måneder har jeg fået lov til at teste produktet HAIRCARE, som er et kosttilskud, hvis hensigt er at få det optimale ud af sit hår, bl.a. ift styrke! Det er svært at tilføre næring til færdigudvokset hår, men HAIRCARE sørger for, at man kan tilføre alle de rigtige næringsstoffer til udvikling af nyt hår. Ved at tage to tabletter dagligt, sørger man for næring til hårvæksten, så håret vokser ud stærkt og sundt!

haircare2

haircare

Jeg elsker mit lange hår, og ved at tage dette kosttilskud, kan jeg få det til at blive endnu længere!! Jeg tager to tabletter hver morgen til morgenmad og tager også HAIRCARE med mig når jeg rejser, hvor mit hår er ekstra svækket. Du bør tage tabletterne i 6-12 måneder for at få maksimale resultater, så det kræver en smule tålmodighed – men hellere have lidt tålmodighed for en sund og naturlig måde at gro sit hår på, end at udføre et forhastet og ivrigt forsøg med extenions eller produkter som i sidste ende skader dit hår eller helbred!

2e85863f-3f87-4269-a3b0-fecac850d0c9

Jeg startede med at kunne se resultater allerede efter den første måned, da mit hår virkede kraftigere end normalt. Efter 3 måneder føler jeg nu, at mit hår er blevet en hel del stærkere, og ikke knækker så nemt som det plejer og derfor vil jeg helt sikkert fortsætte med at benytte mig af dette produkt! Hvis du har lyst til at afprøve produktet kan det findes lige her for kun 199 kr (normalprisen er 349 kr, så benyt jer endelig af tilbuddet nu) ligesom TANCARE kosttilskuddet, som jeg har omtalt i mit tidligere indlæg <3

// Amalie Wedde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY SUMMER PLANS / HUNKEMÖLLER