PERSONAL STORY / STOPPET SOM BLOGGER ?

MY SUMMER PLANS / HUNKEMÖLLER


Stem på mig som årets bedste blogger 2018 i kategorien badetøj HER!

Hey guys!

I dag skal det handle lidt om sommerferien, og hvad jeg har lagt mig af planer for den so far.
Faktisk plejer jeg stort set altid at have planlagt minimum én rejse i sommerferien på forhånd, men i år bliver det noget mere spontant. Det skyldes nok, at jeg ikke rigtigt har “cravet” at booke ferie som jeg plejer, eftersom vejret i Danmark har været super lækkert den sidste måned. Det kan man ikke helt sige om de sidste par somre…

Hvis det danske sommervejr fortsat ikke skuffer i år, så rejser jeg nok ikke sydpå til Spanien, Grækenland eller hvor jeg ellers plejer at befinde mig i sommeren, men i stedet på en storbysferie til evt. Budapest, München eller Amsterdam. Jeg har ikke de store festivalsplaner, men regner med at komme til Grøn Koncert i Aalborg hvor bl.a. Lukas Graham og Phlake spiller!


HUNKEMÖLLER BLOGGER AWARDS 2018

I sidste uge fik jeg den fineste bikini hjem fra Hunkemöller, som jeg helt sikkert skal have på her i sommeren! Den er ret anderledes end alle de andre bikinier jeg har, da den er mere sporty og brugbar til alle slags aktiviteter, end de andre jeg har. Jeg elsker virkelig alle slags vandaktiviteter om sommeren, især surfing og wakeboarding, men det er ikke altid at mine bikinier fungerer til det, så jeg er så glad for endelig at have en pæn bikini, som bliver hvor den skal. Jeg har toppen i en XS og underdelen i en S og det fitter mig helt perfekt. Du finder toppen her og underdelen her.

Alle Hunkemöllers bikinier kan også findes lige her <3

Som det sidste og allervigtigste – så ville jeg blive VILDT glad hvis i ville have lyst til at stemme på mig som bedste blogger 2018 i kategorien “badetøj” i Hunkemöller Blogger Awards! Klik HER så kommer du direkte til afstemningen

Hvornår får i sommerferie? Har i nogle spændende planer?

// Amalie Wedde

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERSONAL STORY / STOPPET SOM BLOGGER ?