Jeg rejser 1 måned ALENE til Asien!

PERSONAL STORY / STOPPET SOM BLOGGER ?

 blogging

Hey guys!

Jeg synes efterhånden det er på tide, at jeg får sat ord på den stilhed der har været på bloggen de sidste par måneder..

Faktisk havde jeg planer om, at jeg ville skrive et længere indlæg om den måned jeg var i Thailand, men desværre blev det for tidskrævende. Sagen er nemlig den, at jeg har haft virkelig mange ‘things going on’ siden jeg kom hjem fra Bangkok. Det var lidt et reality hit at rejse hjem igen, også selvom jeg godt vidste, at der ventede mig mange spændende projekter når jeg kom hjem igen – bl.a. at skulle flytte hjemmefra.

Da jeg tog afsted til Thailand, var det ikke mere end et par måneder siden, at jeg havde endt et 2 års langt forhold. Det forhold var et utrolig intenst forhold, forstået på den måde at vi havde konstante svingninger og ingen stabilitet i forholdet. Der var altid mange konflikter og uenigheder, nok især fordi vi var så forskelllige, men også fordi tilliden i mellem os var ikke-eksisterende gennem det mest af forholdet. Det tog stort set alt min energi og til sidst kunne jeg bare mærke, at jeg havde ladet det gå for langt ud over mine grænser. Alligevel var det, at skulle ende forholdet, noget af det sværeste jeg har gjort i mit liv, og jeg var virkelig meget i tvivl om det var det rigtige at gøre.

For at gøre en lang historie kort, så var jeg dog så heldig, at jeg kort tid efter forholdet var endt, mødte en anden fantastisk fyr, som jeg i dag kan kalde min kæreste. Det lyder (desværre) meget kliché, men jeg havde aldrig nogensinde troet at jeg, efter mit endte forhold, skulle møde nogen som helst anden fyr inden for de næste par år. Jeg fik ret hurtigt følelser for ham, men hjertesorgen fra mit tidligere forhold var stadig ikke helt forsvundet og jeg følte mig heller ikke allerede klar til et nyt forhold. Det hele gik så stærkt, at jeg knapt nok selv kunne følge med. Midt i det hele rejste jeg så, som planlagt, til Thailand, og rejsen blev på denne måde lidt et pusterum for mig, hvor jeg havde mulighed for at bearbejde hjertesorgen og minderne men også glæde mig over min nye forelskelse.

Da jeg kom hjem til Danmark igen, kunne jeg hurtigt mærke, at savnet til ham havde været kæmpe stort, og uden at skulle lyde alt for sukkersød, så lavede jeg stort set ikke andet end bare at nyde hans selskab og vores tid sammen de første par uger efter min hjemkomst. Alle sociale medier, inklusiv bloggen, blev fuldstændig glemt i min ekstase. Samtidig var jeg så travlt optaget af at kigge på lejligheder med mine forældre, at jeg simpelthen bare ikke har fået skrevet eller postet noget nogen steder. Til gengæld har mine forældre nu købt en lækker lejlighed til mig i Aalborg C, som jeg flytter ind i om et par uger. Vi er lige nu i gang med at sætte den i stand og gøre den rigtig fin, da den ellers var lidt for “rustik” til min stil og det vil jeg selvfølgelig også fortælle mere om på bloggen snarest.
Hvis i har andre idéer til indlæg her på bloggen, så skriv en kommentar nedenfor <3

// Amalie Wedde

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg rejser 1 måned ALENE til Asien!