UPDATE + 25 % HOS NA-KD

Jeg rejser 1 måned ALENE til Asien!

flyvemaskine2  haandifly3

Hej guys!

I dag tænkte jeg det var på tide, at jeg ville skrive lidt om min kommende rejse.
Det har været planlagt længe, at jeg skulle afsted, og nu har jeg også endelig fået de fleste detaljer på plads. Big news is, at jeg har valgt, at rejse alene til Thailand i en måned! Jeg skal afsted før jul og kommer tilbage til Danmark i slut januar, og det vil altså sige, at der ingen “jul” for mig bliver i år, men i stedet kan jeg slænge mig på stranden med en drink i hånden og desuden fejre et sindssygt nytår i Bangkok og meget mere!

Den store årsag til, at jeg rejser alene er, at jeg skal ned og besøge min thailandske veninde Aow Pongjadepong, som bor i Bangkok. Jeg kender hende gennem Ranum International Boarding School, hvor hun havde et AFS Intercutural Program, dengang jeg gik på skolen. Når skolen var lukket, havde jeg desuden hende med hjemme og bo hos min familie. Det var noget helt specielt, så jeg glæder mig vildt meget til, at det nu er mig, som skal opleves hendes kultur, levemåde og familie at kende!


bangkok  21231614_1456469537771115_481351092268226453_n
Aow // INSTAGRAM HERE

Rejseplanen er således, at jeg kommer til Bangkok den 20. december, hvor jeg kun når at være i knapt 1 dag før Aow og jeg rejser sydpå. Vi skal besøge Koh Samui og Krabi og muligvis en tredje ø også. Her vil jeg befinde mig mens i derhjemme spiser julemad, danser om juletræet og åbner gaver! Den 28. december rejser vi til Khao Yai, hvor Aows venners forældre har et lækkert hus. Mens Aows forældre skal holde nytår i Khao Yai, tager vi i stedet tilbage den 31. december til Bangkok og holder nytår med Aows omgangskreds. Efter nytårsaften i Bangkok rejser vi til Chiang Mai, Thailands 2. største by, som også klart skulle være et besøg værd. Den 6. januar kommer vi igen tilbage til Bangkok, da Aow skal i skole den 8. januar igen. Her får jeg masser af tid til at udforske Bangkok på egen hånd og/eller sammen med familien eller Aows omgangskreds, inden jeg rejser hjem igen den 18. januar.

Nu har jeg jo, så heldig som jeg er, en indfødt guide med rundt, men hvis i har nogle idéer til hvad man skal opleve/se i Bangkok eller Chiang Mai, så skriv endelig!

// Amalie Wedde

1 kommentar

  • Hvor lyder det bare til at blive en spændende tur – og så endda med en lokal ven, der kan vise dig rundt. Du må have en fantastisk tur, når den tid kommer (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE + 25 % HOS NA-KD