EN RØGFRI FREMTID

UPDATE + 25 % HOS NA-KD

Hey guys!

Så får i lige en lille update fra mig efter at der har været lidt stille på bloggen. Jeg har simpelthen haft så travlt med arbejde, planlægning af rejse, lejlighedsfremvisninger m.m. de sidste par uger, så det har været svært at få tid til at opdatere bloggen! Jeg skal (forhåbentligt) snart til at flytte hjemmefra, så mine forældre og jeg kigger lige nu efter en hyggelig ejerlejlighed her i Aalborg. Til december skal jeg også på en lidt længere rejse, hvilket jeg vil fortælle mere i et kommende indlæg her på bloggen, og det skal selvfølgelig også planlægges. Jeg glæder mig helt vildt og er så spændt på det hele!

I søndags var jeg også på besøg hos BY IC, hvor jeg fik set en masse af deres nye lækre items. Som i måske ved, så er jeg vild med pels, og de har i år fået super mange flotte pelse hjem! Min favorit er klart deres Alma Faux Fur lange pels – mega cute. I finder den lige her! Derudover har de fået mange fine kjoler hjem, bl.a. den i kan se nedenfor.

image2    image3

I kan tjekke det hele ud på byic.dk


25% PÅ ALT FRA NA-KD.COM

En anden ting jeg vil nævne for jer i dette indlæg er, at i I DAG og tilmed i morgen aften klokken 23:59 får 25% på ALT – ingen restriktioner – hos na-kd.com. NA-KD er en af mine egne favorit websites når jeg shopper på nettet, og derfor vil jeg selvfølgelig dele rabatkoden “GIVEME25” med jer. Nedenfor kan i se de items, som jeg selv kunne finde på at klikke hjem!

KNITS

Overlap Knitted Sweater  Vera knot knit  Amanda Top1
1. HER // 2.  HER // 3. HER

COATS

Kanoa Coat  Asta Blazer  Candy Velvet Down Jacket
1. HER // 2. HER // 3. HER

BLOUSES

Amela Blouse  Double Wrap Blouse  Katrin Blouse
1. HER // 2. HER // 3. HER

MY MUSTHAVES

Cowl Neck Singlet  Chambord Tiered Dress  Tied Sleeve Knitted Sweater

1. HER // 2. HER // 3. HER

// Amalie Wedde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN RØGFRI FREMTID