NEW BLOG

NEW BLOG

205293f4-7357-4309-87ff-43d7d2d6f899

DRESS // DRESSLILY // BAG // ROMWE // GLASSES // PRADA

Velkommen til mit første blogindlæg (og min blog)!

Det er virkelig spændende og lidt vildt, at skulle prøve “bloggerlivet” af haha, så jeg håber at i vil tage godt imod den nye blog. Designet er ikke fuldstændig på plads, så det må i bære over med for nu.

Jeg har længe gået med tankerne om at starte en blog, og efterhånden som jeg har fået flere og flere henvendelser på Instagram, omhandlende bl.a. outfits og andre detaljer på mine billeder, har jeg valgt at prøve det af!

I morgen flyver jeg til London sammen med min kæreste, hvor vi skal bo på et super lækkert hotel, spise en masse god mad og bare nyde hinandens selskab de næste 3 dage. Det hele vil være muligt at læse om på bloggen undervejs, så det kunne være fedt hvis i ville læse med!

Ellers glæder jeg mig bare til at komme ordentligt igang og du må endelig skrive til mig hvis du har en idé eller foreslag til et indlæg, eller noget bestemt du gerne vil høre mere om.

// Amalie Wedde

3 kommentarer

 • Mette

  Hey Amalie
  Held og lykke med bloggen, håber det bliver en succes! Jeg læser med 😉
  Kh Mette (Simons K) 😉😉😄😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Hvordan redigerer du dine Instagram bilder?? De er perfekte!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW BLOG